Tel: + 86 152 0161 9036

E-mail: [e-pošta zaštićena]

EN
sve kategorije

Složeni strojno obrađeni dio

Početna>Proizvod>Složeni strojno obrađeni dio

Mehanički strojno obrađeni dio po mjeri sa složenom strukturom ili obrisnim oblikom od legiranog čelika ili prilagođenih materijala

Mjesto podrijetla:

Pokrajina Jiangsu, Kina

Brand Name:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Broj modela:

G-9

  • Opis
  • Tehnički podaci
  • Aplikacije
  • Konkurentska prednost
  • ispitivanje
Opis

Brzi detalj:
1. Obrađena komponenta / obrađeni element / izradak / obrađeni radni komad

2. Koristi se u različitim vrstama mehaničke opreme kao što su strojevi za iskopavanje, strojevi za dizanje, strojevi za lopate i transport, strojevi za beton, cestovni strojevi, automobili, utovarivači na kotačima, buldožeri, alatni strojevi itd.

3. Kao zahtjevi kupaca

Minimalna narudžba Količina:

1

Cijena:

Ovisno o specifikacijama

Pakiranje Detalji:

otporan na ogrebotine, hrđu, na vlagu ili prema zahtjevu

Vrijeme isporuke:

Ovisno o zemlji odredišta

Nabava Sposobnost:

obilan

Strojna obrada dijelova je proces u kojem se komad sirovine izrezuje kako bi se promijenio oblik ili performanse radnog komada putem mehaničkog uređaja. Strojevi potrebni za strojnu obradu uključuju glodalicu s digitalnim zaslonom, brusilicu za oblikovanje digitalnog zaslona, ​​tokarilicu s digitalnim zaslonom, stroj s električnim pražnjenjem, univerzalnu brusilicu, obradni centar, lasersko zavarivanje, srednju žicu, brzu žicu, sporu žicu, cilindričnu brusilicu, unutarnju brusilicu itd. Osim raznih vrsta zupčanika i osovina, WENAN nudi obradu po narudžbi različitih vrsta mehaničkih strojno obrađenih dijelova od različitih materijala, posebno onih složenih oblika i strukture u mehaničkoj opremi.

Tehnički podaci

Materijal

Legirani čelik visoke čvrstoće, npr. Dostupni su i materijali 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, itd.

Tehnički podaci

Ovisno o crtežu kupca ili 3D modelu

Aplikacije

Mehanički obrađeni dijelovi naširoko se koriste gotovo svugdje u našem životu, kao što su strojevi za iskopavanje, strojevi za dizanje, strojevi za lopate i transport, strojevi za beton, strojevi za ceste, automobili, utovarivači na kotačima, buldožeri, alatni strojevi itd.

Konkurentska prednost

- mogućnost prilagodbe mehanički obrađenih dijelova iz crteža, 3D modela ili jednostavnog dijela.

- integritet proizvodnog procesa uključujući odabir materijala, kovanje, finu obradu, brušenje, toplinsku obradu i površinsku obradu itd.

ispitivanje