Tel: + 86 152 0161 9036

E-mail: [e-pošta zaštićena]

EN
sve kategorije

Zupčanik

Početna>Proizvod>Zupčanik cilindra>Zupčanik

Dostupni visoko precizni ravni i spiralni nosač zupčanika od legiranog čelika u linearnom pogonu i prijenos za teške uvjete

Mjesto podrijetla:

Pokrajina Jiangsu, Kina

Brand Name:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Broj modela:

G-3

  • Opis
  • Tehnički podaci
  • Aplikacije
  • Konkurentska prednost
  • ispitivanje
Opis

Brzi detalj:
1. Stalak/ zupčanik/ zupčasti nosač/ zupčasti nosač

2. Koristi se u mehanizmu za sinkronizaciju, linearnim vodilicama, alatnim strojevima, manipulatoru itd.

3. Dostupno: duljina <= 2 metra

Minimalna narudžba Količina:

1

Cijena:

Ovisno o specifikacijama

Pakiranje Detalji:

otporan na ogrebotine, hrđu, na vlagu ili prema zahtjevu

Vrijeme isporuke:

Ovisno o zemlji odredišta

Nabava Sposobnost:

obilan

Zupčanik je poseban zupčanik sa zupcima raspoređenim po tijelu u obliku šipke. Jednako je segmentu opsega zupčanika s beskonačnim promjerom. Postoji mnogo zuba ravnomjerno raspoređenih s jedne strane, koji se spajaju s zupčanicima, okrećući rotaciju u linearno kretanje ili linearno kretanje u rotaciju. Zupčanici su također podijeljeni na zupčaste i spiralne zupčanike, koji su upareni s zupčastim zupčanicima, odnosno s spiralnim zupčanicima. Zubni profil zupčanika je ravna linija, a ne involucija (za površinu zuba to je ravna površina). To je ekvivalent beskonačnom cilindričnom zupčaniku s polumjerom indeksne kružnice.

Tehnički podaci

Materijal

Legirani čelik visoke čvrstoće, npr. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr itd.

Modul (mm)

0.5 ~ 10

Ukupna duljina (mm)

100 ~ 2000

Završetak zuba

Standard, visoka preciznost

Tip zuba

Ravni zubi, zavojiti zubi

Dopušteni zakretni moment (Nm)

0 ~ 22000

Aplikacije

(1) Mehanizam sinkronizacije. Mehanizam za sinkronizaciju zupčastog zupčanika općenito se koristi u slučaju snage polja cilindra, snage hidrauličkog niza cilindra kako bi se osigurala sinkronizacija snage i spriječilo zaustavljanje mehanizma kretanja i neravnomjerno kretanje uzrokovano niskom preciznošću obrade.

(2) Pretvorba smjera kretanja. Mehanizam zupčanika i zupčanika je pristup za pretvaranje linearnog gibanja u kružno. U praktičnim primjenama može se koristiti s zračnim cilindrima i hidrauličkim cilindrima. U normalnim okolnostima, linearno kretanje zupčanika može se instalirati s linearnim vodilicama i klizačima.

(3) Izlaz pokreta. Zupčasti nosač može se izravno koristiti kao komponenta za izlaz kretanja i može se primijeniti na krajnji efekt manipulatora i pokretački mehanizam za kretanje gore -dolje.

Konkurentska prednost

- mogućnost prilagođavanja zupčanika prema crtežima, 3D modelima ili jednostavnim dijelovima.

- sposobnost nestandardnih zubaca zupčanika za proizvodnju zupčanika.

- integritet proizvodnog procesa uključujući odabir materijala, kovanje, finu obradu, brušenje, toplinsku obradu i površinsku obradu itd.

ispitivanje