Tel: + 86 152 0161 9036

E-mail: [e-pošta zaštićena]

EN
sve kategorije

Vijesti

Početna>Vijesti

Analiza razvoja industrije reduktora u Kini

Vrijeme: 2021-07-26 Posjeta: 63

   Zadržavajući neke od svojih troškovnih prednosti, industrija prijenosnih prijenosnika mora se oslanjati na nove prednosti, poput tehnološkog napretka, poboljšanja kvalitete i isplativosti proizvoda kako bi proširila izvoz. Temeljna sila koja promiče tehnološki napredak, inovacije i razvoj industrije je nepovratna. Očekuje se da će cijela industrija postići stabilan razvoj uz prosječnu godišnju stopu rasta od oko 30% tijekom procesa transformacije i nadogradnje.

1. Reduktor pojačava ubrzani razvoj industrije proizvodnje opreme
   Reduktor je neophodna ključna komponenta za implementaciju mehaničkog prijenosa u industriji proizvodnje opreme. Razvoj nacionalnog gospodarstva potaknut će ulaganja u izgradnju infrastrukture i promicat će razvoj metalurgije, električne energije, građevinskih strojeva, građevinskog materijala, energetike i drugih industrija. Ove industrije promiču povećanje potražnje za reduktorima.

   Kako bi se brzo promijenilo zaostalo stanje primjene reduktora moje zemlje koje ograničavaju razvijene zemlje, učinci nacionalnih makroekonomskih politika nastavit će se pojavljivati, a domaći gospodarski rast će ostati snažan. Međunarodno tržište također će se polako oporavljati, a gospodarstvo će se postupno stabilizirati.

   Trenutno je potražnja za reduktorima velika, a iskorištenost kapaciteta relativno visoka. Profitabilnost velikih proizvođača reduktora značajno se poboljšala. S razvojem reduktora, potražnja za reduktorima nastavit će održavati brz rast, a prosječna godišnja stopa rasta u budućnosti bit će veća od 20%.

2. Analiza izgleda za budući razvoj i nadogradnju
   Nizvodne primjene reduktora uglavnom uključuju različita područja industrije nacionalne ekonomije, poput podizanja i transporta, građevinskog materijala za cement, teškog rudarstva, metalurgije, električne energije itd.

   Oprema za podizanje i transport najraširenija je industrija reduktora. Brzina razvoja ove industrije izravno utječe na brzinu rasta tržišne potražnje za reduktorima. Očekuje se da će industrija proizvodnje opreme za podizanje i transport u Kini nastaviti održavati brz zamah. Koristeći se time, potražnja za reduktorima također će se učinkovito potaknuti.

    Nakon dugoročnog opsežnog širenja u industriji čelika, hitno je potrebno ubrzati strukturnu prilagodbu i industrijsku nadogradnju. Ova prilagodba donijela je izazove teškoj metalurgiji, industriji strojeva, posebno industriji proizvodnje visokotehnološke opreme, donoseći tržišne mogućnosti.

   Reduktor je druga glavna vrsta opće strojne opreme koja se koristi u strojevima za cement. Njegov tržišni prosperitet neizbježno će nastaviti rasti s velikom potražnjom industrije strojeva za cement.

   Industrija reduktora postala je ogromna industrijska razmjera nakon zajedničkih napora nekoliko generacija u Kini. Trenutačno redukcijski proizvodi u Kini ne samo da zadovoljavaju potrebe domaćeg mainstream tržišta, već i zauzimaju određenu količinu na međunarodnom tržištu. Zaključno, industrija reduktora brzine u Kini poznata je u zemlji i inozemstvu, postavši najveći svjetski proizvođač reduktora.


图片 2 副本
2 副本